tirsdag 15. desember 2009

Prøve å sikre jule ørreten


Kommet meg utpå i rett tid, så nå er det er bare å vente. Sku gjerne hatt en rund fin en.
Skikkelig "kjedelig" vær på Mjøsa i dag, litt trekk fra nord 3ms kanskje, men det fungerer faktisk uten varmer når sola titter frem.


Når det ikke biter på fisk, får en finne på andre ting... som å ta bilder av alt og ingenting, ser at kvaliteten på mine foto ikke når andre til hælene, men jeg er primært fisker og ingen fotonørd... Selv om det hadde vært moro å klart å ta skikkelige bilder også.

Jeg skrev noe om hvite strender i går, og det er det nå. Hvite strender gir en gåsehud da det går gjeteord her oppe om digre kabber tett på strandsonen når det er hvitt der.
Ikke akkurat lang og rund, faktisk for kort og tynn... den fikk lov til å svømme videre slik at den biter på hos meg om 6-7 år og gjerne en 13-14kg tyngre. Wobblern der har vært giftig i høst også.
Tenk på hvordan det blir med bett her oppe om det blir enda hvitere strender! Turen i dag bgynte kl 8 og ble avsluttet ca kl 13. Kjempetur, selv om fangsten ikke er mye å skrive hjem om, men det er godt å komme seg på Mjøsa på denne tiden. Ro og fred, god tid til å filosofere og tenke på alt mellom Holsskjæra og Flaggstanga :)
Og for hver tur uten punding nærmer han seg. Blir nok flere turer fremover ja

Ingen kommentarer: