mandag 14. desember 2009

Og da er det hvite strender


Vinteren har meldt sin anmarsj og da kribler det i fiskeblodet mitt. Måtte en tur ned i havna og tackle om 4 stenger etter gjeddejakten i går. Satser på at den store blanke lar seg lure da herværende troller har planer om tidlig anmarsj i morgen, klokken er også stilt etter norsk tid.

Skuta til HP har heller ikke sluppet unna snøen, men den sossen har varme så han skiter nok i om det er 15 kalde eller 25 varme, der inne er det tskjorte som gjelder uansett årstid.
Litt av piren ut mot der båtene våre ligger nå, er fanden meg snart så jeg kan gå på ski ned til havna, ikke at jeg kommer til å gjøre det, men jeg kan da skrive at det er en mulighet.
Et veldig viktig redskap nå i disse dager, måtte koste av ruter på båten og koble til strøm i kveld, skal ikke ha 40cm med snø på ruter osv når jeg reiser ut i morra... Det har vel knapt kommet 10, men en vet jo ikke hva som skjer utover natta. Har fått lagt over trekk på ruta og slik at den er ren og pen når kapteinen stiger ombord i morra tidlig... Skitt fiske Steinar!

Ingen kommentarer: