onsdag 23. desember 2009

God jul

Nå er snart den lille juleaften over, og selve juleaften står på dørstokken. Jula er gledens tidsepoke hvor familiene samles, god mat spises og unga får pakker på pakker på pakker. Det blir nok noen få oss "voksne" også.
Julen her i Skandinavia feires jo fordi dette er Jesus fødslsdag. Hvor mange som er personlig kristne får så være, julen har kommet, det er en tradisjon. Tiden for å være snille mot hverandre, tiden for å vise omsorg, tid for ettertanke.
Kanskje noen og enhver av oss også tenke litt på fiskesesongen som kommer, la det bli et år uten konflikter, et år hvor en gleder seg over hverandres fangster, et år hvor gleden av å ha en slik fantastisk HOBBY blir satt i fokus. Ikke jaget etter den største,råeste, beste osv. Men sette pris på det en opplever, det være seg spinnfiske fra land, trolling, isfiske eller fluefiske. Vi ønsker alle å få gode opplevelse og noen får litt krydder med en trophy fisk også, en ønsker vel det alle sammen, men jeg skal ikke la det være hovedfokus i 2010. Jeg ønsker å få bare gode opplevelser, kanskje passere kilosgrensa fo åbbor, videre ønkser jeg at mine fiskevenner skal få et kjempeår med knakende gode opplevelser.
God jul alle sammen, og god nytt år. Jeg råder dere alle til å lese Erik Walmanns kloke ord før dere går løs på pinnekjøtt, ribba eller torsken. Eriks kloke ord finnes herIngen kommentarer: