onsdag 21. februar 2018

Nytt hjelpemiddel etter storfisken er ankommet: NSS evo3

Simrad NSS 9" evo3
Onsdag er lille lørdag sies det, og på lørdager får jo ungene snop. Hos meg kom en forsinket "julegave" på døra i dag. En stor eske fra Simrad med mye stash oppi som jeg håper vil hjelpe meg til å få kontakt med de virkelig store der båten og jeg ferdes. Det er en Simrad NSS EVO3 9". Linken tar dere til Eriks blogg hvor han skriver utfyllende om akkurat denne Simrad serien. Jeg har ventet og gledet meg lenge til å få den i hus, snart blir den med til Særp for å integreres i båten. Der skal den få jobbe sammen med den andre skjermen som blir i båten, en NSS12 av litt eldre modell. Men heldigvis er Simrad slik at nye og eldre modeller fint jobber og snakker sammen i et nettverk. Jeg velger å bruke ethernet tilkobling da jeg har fått råd om at dette fungerer best. Da kan jeg dele ekkolodd, kartp, radar, ais osv osv osv på begge skjermene. Utnytte noen funksjoner i den ene og andre funksjoner i den andre. Dette kommer til å bli knall. 
Simrad var så greie at de sendte med litt annet stash og, nå er det ingen fare for at en skal fryse på ørene, bli kald på halsen eller over brystkassa. Takker og bukker!!!
Snacks

Innholdet i pakka

C-map Genesis luer for store ører som mine

Simrad skipperlue

Med dette montert vil jeg tru at selv jeg kan komme i kontakt med litt fisk og kanskje en er heldig og får en stor en også. Utstyret er anbefalt av Vidar Husom som kanskje er Norges fremste ekspert på maritimt elektronikk til trollingfiske. En annen fordel er at dette ikke er rykende ferskt utstyr som ble lansert i går, det er gjennomprøvd av flere og dermed er jeg trygg på at utstyret vil levere fra dag 1. Gleder meg masse masse til å komme meg ut på vannet og la fingrene gli over skjermen, skru litt på hjulet og bare vente på at det skal eksplodere i sneller på taket eller rigg. KANON!

Er du nysgjerrig på Simrad sine skjermer, løsninger og andre produkter så trykk på capsen underIngen kommentarer: