onsdag 28. februar 2018

Noe en virkelig kunne ønsket seg til båten


Trykk på bilde for å komme til Fish Hawk sin hjemmeside
Det er en ting som virkelig mangler på båten min før jeg kan si det er en 100% fullverdig trollingbåt. Det er noe som kan hjelpe meg med å fastslå at agnet har korrekt hastighet uavhengig av fart på båten, strøm i vannet og vær. Slik utstyr finnes, men dessverre må en avvente innkjøp av dette, da lommeboka ikke er helt enig i en slik investering nå. Utstyret jeg skriver om er en Fish Hawk. Dette er en giver som festes på riggvaier rett over kula og sender et signal til en LCD skjerm eller mobil plattform. Den forteller deg om temperatur og fart nede der rigg agnene går. En kan faktisk kjøre båten i 2,3knop og en tror at agnene går så det griner, men pga strøm nede i vannet så spinner skjea da farten nede ved riggkula er 4 knop eller at det ikke går overhode da farten kan være 1.2 knop. En Fish Hawk vil kunne fortelle deg om du fatisk har agn som fisker eller ikke.
Selvfølgelig kan en følge med på riggvaier og få en pekepinn på det samme, men dette er dog ikke like nøyaktig. Fish Hawk selges meg bekjent ikke i Norge, men Beason i Mellerud er forhandler i Sverige.
Trykk på bilde og les om Beason sin beskrivelse av produktet                            Legger ved noen videoer hvor fish hawk beskrives og brukesFish hawk 3D informasjon og handel får en ved å trykke på bilde

Ingen kommentarer: