søndag 11. februar 2018

En djuprigg en vil se mere til fremover


Nå har jeg for en god stund siden bestemt meg for hvilke rigger jeg skal ha i nybåten, så de er bestilt, betalt og mottatt. De er ikke montert enda, men det har jo sin forklaring siden båten ikke er klar for montering av noget som helst riktig enda.

Men jeg må si jeg synes Magnum Metalz riggene ser riktig så spennende ut. Uten at jeg har prøvd de så virker de som en forsterket Scotty. Produsert i alu og veldig enkelt og antagelig veldig slite sterkt. Har sett noen youtube videoer hvor styrken til riggene også vises. Prisen er godt under det Cannon sine digi troll koster og noe sier meg at Magnum Metalz riggene er mer solide. Jeg kjenner ivrige trollere som har hatt Scotty rigger i 10 år og de fungerer like bra. Blir ikke overrasket dersom noen om 30 år forteller meg at "nei de riggene kjøpte jeg for 25 år siden" når en peker på Magnum Metalz i deres båt.
Hvis det viser seg at jeg ikke blir fornøyd med Digi Troll vet jeg hvilken rigg jeg skal handle, men enn så lenge får andre løpe ned Beason.se sin sjappe i Mellerud eller bestille på nettet. Da får en jo flere skandinaviske brukererfaringer og. Men solide og tøffe ser de vitterlig ut som!

Produkt omtale Magnum Metalz

Frøkna har handlet ny håv til meg også. Etter tips fra en særs ivirg troller fikk jeg fatt i håven og jeg fulgte hans anbefaling om å kutte ut gummi nettet, da det å håve med gummi nett er en 3 manns jobb. Det hender seg jeg fisker alene så da ble det vivtek håvnett til Beason Carbon håv. Veldig fornøyd med resultatet.

Utvalget av østersjø skjeer begynner nå å bli rimelig bra nede i mancaven. Jeg må vente på de 5 plano skrinene mine som ligger på Greåker før en får systematisert de med samme type sluk i samme skrin.


Beason butikken i Mellerud har jeg omtalt før og nå er det kommet masse stasj der, deriblandt noen riktig giftige farger i både Hybriden, Danish Lure og Ismoen. Ikke vært der? Vel om fisket i Vänern er crap så er butikken absolutt verdt å titte innom. Ryktene skal ha det til at dem har rosa fiskeskrin også!

Beason sine farger Danish Lure
og utvalget i Ismo

hvis det er langt til Mellerud kan en også sjekke nettbutikken

Ingen kommentarer: