onsdag 24. januar 2018

Forberedelser til Bornholm

Jeg er en forholdsvis enkel sjel og lever etter fiskeregel nr 1. Får du ikke fisk har du ikke nok utstyr. Det er derfor godt en har Lennart, Cameron og Morten som kan forsyne en med litt slik at en har noe å ha i skrinene nede i mancaven. Det litt stusslige er at majoriteten av slukene/wobblerne der nede aldri har hatt vann på seg.

På Bornholm i år tenker jeg nok at vi kjører plast/metall, men tar med litt løje sånn for sikkerhets skyld. Det kan jo være en dag det er knallføre og en kan ligge pent å pyntlig i litt under 2 knop og se om Jackpot og Vuoksi Raski er gjevt hos Østersjølaksen. Fryseren er i alle fall full. Og fler blir det når vi setter storruse etter løje i aprilMorten driver å lager noen Tiura farger til meg og Kjell Are i TBN også... Blir moro å se hvordan de blir for har tenkt å teste dem både i Østersjøen og i Trøndelag. Tiura er ei skje som tåler bra med fart og som er litt mer solid støpt enn Danish Lure og Ismo, om de fanger mer fisk er en annen sak... Uansett kjekt å ha.
Som jeg skrev i forrige innlegg blir nå båten snudd og ferdig sveiset under. Da er det faktisk ikke mer enn dekk, styrhus og montering av utstyr igjen før en kan traile den nordover


Ingen kommentarer: