søndag 1. mai 2011

På Rissa hos Baard Fredriksen

Ble jaggu fisk og da Yngve, Iver, Maria og jeg tok turen over Trondheimsfjorden for å bli med Baard på litt laksefiske. Vil komme flere bilder når en er hjemme. Men vi hadde noen knakende fine timer ute på "Ressahavet", og resultatet ble en pen sjøørret en laks vi mistenker Lisbeth Berg Hansen har en funksjon som fostermor til og en sei av ganske bra kaliber. Innlandskrabbe tatt i betraktning.
Plassen var kjempefin og jeg må berømme Baard for arbeidet han har gjort hjemme med å legge til rette for en fiskecamp. Spesielt baren var kjempefin. Her er det muligheter for å krympe mye fisk og ha de trivelig i lag med venner :)
Så takk til Baard for at du tok oss med på dette og takk til de to herremennene som holdt meg med selskap ved siden av, en knakende morsom tur som virkelig frister til gjentagelse. Og jeg har ikke NOE problem med å anbefale en tur til Baard Fredriksen for fiske for andre heller. Rett å slett rått, og om ei ukes tid begynner virkelig storlaksen å sige innover og forbi campen til Baard.
Published with Blogger-droid v1.6.8

Ingen kommentarer: