mandag 2. mai 2011

Noen bilder fra Rissa

Lovde noen flere bilder, og kommer noen få nå.
Det første jeg vil gjøre er å berømme Baard Fredriksen i Trollingtours Rissa for det arbeidet han har lagt ned hjemme på gården sin. Leilighetene han har pusset opp til fiskere og den baren han har stelt i stand. Rett å slett rått. Når badestamp og sløyebenk kommer på plass blir det der perfekt. At det også finnes flusst med stor fisk og bitevillig fisk utenfor stuedøra hans gjør jo ikke plassen mindre interessant. Det kan jo nevnes at ALL laks som skal opp i Orkla, Nidelva, Gaula, Stjørdalselva, Steinkjærelva med fler MÅ svømme over gårdsplassen til Baard. At Baard også er en dyktig fisker som har en formening om hvor både laks, ørret, kveite og stor sei svømmer er ingen ulempe for de som ikke er like drevne i faget som han.
Båten han tok med oss i var en Antares 650 som er velkjent for mange, og det sitter en 115HK Suki samt en 15HK suki trollingmotor på den. Han har to elrigger av rett merke og planer. Var virkelig moro å få være med på trolling i saltvann, selv om vi nok dro ut litt for tidlig med tanke på det største lakseraset, men du verden så moro det var alikevel :) Skal hit mer om jeg får muligheten ja. Både Iver, Yngve og jeg hadde det knall ute med Baard og håper han hadde det litt moro også.


I ettermiddag håper jeg å få satt igang med en liten økt på Mjøsa, satser på at Mr. TiPLUSS Bjørnstad blir med som matros :)Ingen kommentarer: