fredag 28. februar 2020

Ut med raymarine pilotDa er tiden inne for å fjerne den stygge "andungen" i båten.
Har nå bestilt en Simrad 44VRF autopilot som skal kobles inn på NMEA nettverket og dermed
bedre navigeringen i lav hastighet. Jeg har ikke vært misfornøyd med ACU100 som satt der fra før, men har hele tiden hatt lyst på å kunne ha et rent Simrad panel av elektronikk i alubalja.
Så det blir en liten tur opp til Biristrand nå i april for å sette inn VRF44.
Fordelen med den kontra ACU100. Jeg trenger ikke tenke på magnetisme, jeg kan styre piloten fra mine EVO3 skjermer og jeg tror jeg vil få bedre manøvrering og stabilitet i lav hastighet og litt mer vær. Dette pga større pumpe og ikke minst pga mye bedre kompass enn jeg har per nå.
Min eksterne GPS antenne og en splonk ny Precision 9 blir lagt ut for salg i løpet av april. Så om noen vil ha en Precision 9 til redusert pris er det bare å legge kroner på bordet så er' din. Vil også ha en LGC-4000 til salgs da jeg ikke vil være i behov for 3 GPS antennerPrecision-9-kompasset gir nøyaktig informasjon om kurs og svinghastighet basert på intern SSD-sensorteknologi, som måler bevegelse og orientering i ni akser. Den lettjusterbare monteringsbraketten og NMEA 2000®-tilkobling gjør at kompasset kan installeres på ethvert fartøy, inkludert i mastetoppen på fartøy med stålskrog.
Ingen kommentarer: