torsdag 18. april 2019

Johan Abelsson inviterer til norsk trollingskoleSett av datoene 16.3-18.3.20!
Johan Abelsson og Jan Svenstrup inviterer norske trollingfiskere med på et 3 dagers kurs i Trollingfiske nede på den svenske sørkysten. De hadde to kurs i år, og har tenkt å kjøre samme opplegg til neste år.
Ettersom kursene de hadde i år ble fulltegnet med en gang ,vil Johan og Jan nå kjøre et kurs for norske trollingfiskere. Limer ved det dem skrev om sitt opplegg i år, da det vil bli det samme for oss neste år.

4 av 8 plasser er ledige i skrivende stund.

"Vill du vara med om 3 dagars laxfiske av högsta klass i Mars 2019 för ett rimligt pris. Är du ensam eller en grupp finns det nu chans att vara med om toppfiske på stor lax när det är som bäst tillsammans med Östersjöns absolut mest erfarna laxguider, Danska Jan Svenstrup och Svenska Johan Abelsson. Inga andra har mer antal laxfiskedagar och fångster av stora fiskar per säsong på Östersjön och detta under senaste 20 åren.
Johan med lax
Johan Abelsson med fin lax tagen på ett koppardrag i ytan.
Lär dig hur experterna gör
Här kan du ha chans att landa ditt livs finaste lax, lära dig olika knep på hur man fiskar. Vi kommer att prova på olika metoder och lära ut hur det går till för att maximera dina chanser till hugg. 
# Trimma dina laxskedar för olika farter.
# Tackla dina sillar/löjor med olika tackel.
# Taktik på havet, hur man ska tänka.
# Hur fiskar man med Flashers/ Dodgers. 
# Hur fiskar man med Dipsy divers. 
# Ytfiske.
# Ekolod och kartplotter kunskaper. 
Finns mycket att tänka på för att bli en bra trollingfiskare. Nu finns chansen att se och vara med i båten hos Jan Svenstrup och Johan Abelsson. 
Jan Swenstrup.1
Jan Svenstrup med fin lax tagen på löja
Program och pris
Pris 5500 D.KR / 7600 SEK
Inklusive 3 dagars fiske, husrum, frukost, lunchpaket och middag. Utöver detta kommer alla deltagarna få en påse med bra beten med mera. 
Plats för 8 personer per omgång. Manskapet byter båt varje dag så man får chans att se hur både Johan Abelsson och Jan Svenstrup gör. 
Utgångshamn är Kåseberga hamn som ligger mellan Ystad och Simrishamn nära bra laxområden under Mars månad. Boende på Eja gårdens pensionat http://ejagarden.sesom ligger 3 km från hamnen som vi kommer ha helt för oss själva. Bra boende med bra mat för en laxfiskare."

Ingen kommentarer: