mandag 5. mars 2018

Bygglogg 8, 2018

Styrhus og fordekk

Styrhus fra babord side foran
 

Akterdekk og bakvegg styrhus

Deler av styrhus sett fra styrbord side foran

Akterveggen sett forfra
Her ser en innfellingskassa litt bedre.

Frontvindu sett fra aktervegg

Deler av takforsterkingen


Litt mer av taket innvendig, funderer på om det ikke er "kassa"
diverse duppedingser som stereo, VHF osv skal felles inn i

Forsterkning av styrhus, ser ene tverrgående bjelke
Ja da har det blitt gjort bittelitt siden skipsrederen var på verftet forrige torsdag. Styrhuset er rettet opp og det er blitt punktsveiset litt. Bakveggen er og festet samt at det har kommet opp litt innvendig. Det skal forsterkes ytterligere og det skal lages dashbord samt et rør for å kunne hvile bena litt på, samt funksjon som ytterligere støtte for styrhus.
I løpet av den kommende uka, tenker jeg at styrhuset er ferdig sveiset, at rekka er klar og da kan en begynne med det som virkelig er moro; trekke kabler og montere utstyr. Til det vil det nok gå ytterligere 2 uker. Fortsatt plenty med tid til TMB og testkjøring på Mjøsa om den h*** isen forsvinner så en får satt ut båt. Lite lysten på å ofre svingerne som skal monteres. Har til og med fått kjøpt norske flagg som hun skal pyntes med og oransje lakseflagg (om nødvendig) handles på Bornholm.
Mye tyder da på at dette blir 3. siste bygglogg... Kan ikke love like pålitelige blogginnlegg etter at byggeprosessen er over for da er jo skuta hos meg og jeg finnes ikke pålitelig at all. Vil gjerne fiske hele tiden, men arbeid, familie og en evt 4 bent matros vil også trenge litt oppmerksomhet.


NB har 7 gromme custom painted (i Canada hos Tomic) Tomic 4" Classic jeg legger ut for salg. HBO 1000NOK. Her finnes det Tomicer som en IKKE finner i butikken og jeg skal garantere at de ikke finnes i mange slukskrin heller. En av de har jeg ørret med K faktor på 1,62 på!Her er herlighetene. Nr 2 fra venstre har gitt meg mange storfisk
bl.a den nevnte med K-faktor 1,62

Ingen kommentarer: