tirsdag 19. desember 2017

Diverse bygglogg, Beason, VänernDa har en vært en tur på verftet og sett litt mer på båt. En har bestemt hvor styrhuset skal plasseres og en har fått et estimat på når båten skal være klar for sjøsetting. Må si jeg gleder meg som en liten unge.

Beason har fått åpnet butikken sin i Mellerud med en grand opening i går. Vi tok turen ned for å ta en titt. Der var det masse snacks for både gjeddefiskeren og trolleren. Lennart fortalte at dem ville få inn dobbelt så mye i januar, men vi fikk alikvel plukket med oss noen fine skjeer og litt stash som en har klokketro på vil gi mye glede utover i 2018. Dette tror jeg blir en riktig så bra trollingbutikk fremover og en vil nok garantert reise hit igjen. Absolutt verdt en tur for andre også.
Link til deres hjemmeside BEASON
Var flere nordmenn som hadde vært i Mellerud på shopping og måtte en tur ut for å teste gjeddeutstyret. Etter hva jeg vet hadde dette gitt resultater ute i Bassenget i dag. Var hyggelig å stikke innom Ôrnes igjen, er mange mange år siden sist. Rune og KA kunne kose seg med cognac og øl. Jeg måtte kose meg med tåke og tidvis underkjølt regn på tur hjem

Ingen kommentarer: