lørdag 29. mai 2010

HDS...


Er antageligvis det mest påkostete drittet som er produsert. Kjørt det en mnd snart og fungere fint ned til 40 meter. Dypere enn det blir for tøft tydeligvis. Som dere kan se av bildet. Innstillinger je har brukt er manuell modus, dypt vann osv osv. Skuffa, her har NAVICO en STOR jobb foran seg. Fordelen med HDS er at en holder varmen for det må stadig trykkes og skiftes fra fersk til klart til dypt vann osv osv. Skjerp dere, dette burde en ikke tatt betalt for. Er HDS testet i annet en små grunne andedammer egentlig?

3 kommentarer:

A-Team trolling: Frank Ronny Johansen sa...

På bildet ser jeg Furuno og Globalmap! Hvilken palett bruker du? Jeg bruker palett nr. 1, og den fungerer best på Mjøsa. Manuell modus, og enten vanlig bruk eller dypt vann fiskemodus.

Ser ikke akkurat så mange fine fiskebuer på Furuno loddet ditt heller :-)

Vi snakkes senere Steinar :-p

Christian Nyholt sa...

Helt enig Steinar,jeg har akkurat byttet ut hds 7 med lcx 27. Er et veldig uferdig produkt på ekkolodd delen.

Team Helgøya sa...

Det var ikke poenget Frank Ronny. POENGET ER AT HDS MISTER BUNN PÅ 45 METER! Etter en halvtime i telefon med Vidar fikk jeg det omsider til å fungere så der igjen. Jeg kjørte palett 1... NO more!!!
Et ekkolodd til TITUSEN kroner skal fungere for hvermannsen også, du skal ikke behøve å være hydroakustikk ingeniør for å bruke det.
LMS 525 fungerer bedre, og der slipper man å løpe ut å stille fra grunt til dypt, til litt farget, til mye farget, til klart og uklart vann.
Dette produketet får Navico se til å gjøre noe med, og værre ble det etter siste software oppdatering. Jeg var fornøyd med det de første dagene, da brukte jeg det lengst inn i fjorden hvor det er 43 meterm dypt. Der inne fungere også Humminbirds Fissin Buddy også.
Jeg bruker ekkolodd for å finne byttefisk og logge bunn, ikke beundre buene som evt måtte dukke opp. Da bruker jeg paint shop pro og lignende, og lager de buene jeg vil ha. Nei Nyholten har rett her... SKJERP DERE Navico