fredag 17. oktober 2008

Oppsummering Vänern


Team Mayday brukte ca 15 min før første ørreten lå i båten. Råtass!


Fått 2 med fettfinne nå. Siste satt kroket i ryggen sa 5kg, men var nok nærmere 4. Tomic og rigg


I dag er det lite hvite topper og faktisk antydning til sol. Fått en villfisk til nå. 3-4kg, ikke veid. Tomic


Ikke store laksen, men nå har vi da en. 3.4kg TOMIC


Slik har stengene stått siden vi satte ut, men mye bedre vær i dag. Så får en se om det skjer noe ute på bananen


Tok en bomber popcorn 3kg


Vänern. Her ligger båten ved trollingrampen i Sunnanå Hamn. En ramp jeg slettes ikke liker, da vinkelen på den innbyr til at både båt og bil skal sjøsettes. Bruk rampen inne i havenen i stedet, mye bedre.

Ei uke ble vi i Sverige, en bortkastet uke. Startet allerede søndag ved at 2 dyprigglodd slet seg og forsvant i Vänern. Videre mistet jeg et planerboard og masse planerline. Utrolig nok mistet vi ikke en eneste sluk til gjeddene denne gangen. Vi fikk 2 lovlige fisker UTEN fettfinne på 3 og 3.4kg. Ellers ble det 2 lakser MED finne på 3.5 og 4+. Ikke akkurat helt opp til forventningene våre. Det blåste friskt hele uken og vel... Vi dro hjem 3 dager før planlagt da vi var passe lei skitväderet. Men reiser nok ned igjen, når båt er i orden og det passer med jobb. Ingen fare vi kommer tilbake innen november. Så da får det bli litt fisking på Mjøsa i stedet med HP sin 22Cabin. Håper været er bedre og fisket litt mindre tregt da. Hadde ikke HP vært litt standhaftig hadde vi nok vært hjemme allerede torsdag, da skipperen på 25Spes savnet ei lita frøken med forkjærlighet for gomp og brus litt for mye da fisken uteble og vågen økte.
Vil gi ROS til fullpott gutta som var veldig behjelpelige da det ble manko på utstyr. Kunne hente nytt utstyr i Sarpborg kl 22.00 på kvelden, fikk også tilbud om å hente i Åmål som var mye nærmere, men kunne ikke dette pga at en behøvde litt mer. Kjempebra fullpott.no

1 kommentar:

TEAM SVEDLUND sa...

Grattis till den!
Mvh Micke
www.teamsvedlund.blogspot.com