lørdag 9. august 2008

Mjøsa levererVært dårlig med oppdateringer siste tiden. Har jobber 120% så da blir det lite tid til overs. Lillefrøkna har startet i barnehage og sjefen i huset er ferdig med 18mnds mammaperm og dermed ute i arbeidlivet igjen. Da blir det lite tid på vannet for skippern. Men Mjøsa leverer også i august. Tikker stadig inn noen mms og sms. HP i Bergevika Beasonen har tatt bra med halvpundinger og Trond i Nessundet Ranaen sendte denne i dag tidlig.5,4kg. Tatt ved Bergevika på en Tomic og rigg.

Ellers har den siste fritiden blitt prioritert på Trolling Masters Bornholm 2009. Har laget en liten powerpoint presentasjon. Den kan du finne ved å klikke på denne linken her.
Håper det blir mange norske båter med på dette eventyret, for det er en knakende morsom konkurranse hvor eliten av trollingfiskere samles. Da må jo nordmenn være med.

Hennes Kongelige Høyhet med kirka i bakgrunn

Møkkete :(
Nå har Lady F kommet seg på land, skal ta service på motorene. Hvis noen ønsker og er flinke er det ledig vaske og poleringsjobb.

Her står a i hagen hjemme. Blir landligge noen dager, mens vi bytter ut noen deler i veslemotoren. Simring og et par pakninger som bør byttes.
Ingen kommentarer: