fredag 20. juni 2008

Kripos!


Kommer nok snart på døra for maken til pedofiske kan jeg ikke erindre!
Dro ut kl 02 og satte slukene i vannet, før jeg var ferdig med å sette ut knatret det i en snelle og
dagens første pedo kunne pløyes inn til båten i et fantastisk vær. Første gang jeg har opplevd at bølgene slo over i Beasonen. Hvor mange sekundmeter det kom fra sør-sørøst vet ikke jeg, men at det var nærmere 10 enn 5 er brennsikkert.
3 bett fikk en også... HURRA sikkert 2.5kg tilsammen. Den lille blanke var virkelig i humør i natt, og innen jeg ga meg kl 6 hadde 11stk vært innom og smakt på diverse plast.
Ei jævla f.... av ei purke stakk av med en god plugg også, og troner nå temmelig alene på misliker listen. Godt en har klepp til en senere anledning, men til purkas forsvar merket en ikke noe før det ble lyst og en så utløseren hang merkelig på lina... Har rett å slett skjært snøre som kniv i varmt smør. Hadde jeg vært en vestlending med flueoter og markdrag på Hardangervidda hadde jeg vært kjempenøyd nå, men jeg er øying og vi lik hverken pedofisker eller purker... Men men nå får jeg i det miste fisk, og pundingen venter rundt hjørnet.
Vind vind vind... Fotballag på Kopperud det, og der kan de holde seg, ikke komme og forstyrre meg og mitt fiske på øens sørlige bredder

Ser ut som det er blikkstille på Mjøsa, men jeg kan skrive under på at det var det ikke, for i natt HUSKET det, og kjøring av fisk førte til at en hadde en benstilling som ei våryr blondine
En pedo har tatt plasten i soloppgangen, du verden...


Nok en plastslukende pedo... Hvem i rekken vet jeg ikke med en av de elleve

Ingen kommentarer: