søndag 7. september 2008

Ønskeliste
En ivrig troller er også en ivrig pryl "samler" således er også jeg. Noen samler på frimerker, jeg samler på pryler. Pryler er rett å slett utstyr. For meg er pryler alt fra vekter til skjesluker.
Foran Trolling Masters Bornholm har en jo en liten liste en ønsker seg, og snill som jeg er skal jeg dele den med dere.

1. Radar. En slik en SKAL på båten innen TMB. Så gjenstår det å se om en får en sponset av Furuno, eller en må ty til det tunge skrittet og kjøpe Lowrance radar. Er ikke 100% overbevist om at jeg vil ha flere skjermer i båten. Men får man en knall radar finner en seff plass til den.

2. Northern King Magnum skjeer. Disse skal jeg anskaffe i løpet av vinteren, venter bare på nye farger som kommer. Vet ikke hvor mange enda, men rundt 20 tenker jeg.

3. Tomic. Har absolutt plass til flere av disse og har en bestilling på 115 stk på vent, kommer i løpet av 3-4 uker. Må bare få finpusset bestillingen først. Håper fargene blir så fine som jeg håper. De vil ikke bli lagt ut på bloggen pga kopieringsfaren. Dette skal være ekslusive farger.

4.Turdus wobblere eller lignende flytewobblere fra Finland. Jobber med en produsent der borte vedrørende størrelser og farger i dette øyeblikk, blir spennende å se hvordan disse fungerer. Har en litt anderledes skje enn vanlige wobblere, hverken Bomber eller Lappia skje, mer lik rapalas shad rap. Wobbleren er flytende og 110mm lang. Har fisket kjempemessig på laks i 140mm utgave, så denne skal prøves til trolling. Satser på eksklusive farger her også, publiseres ikke.

5. 2 nye stangfester, slik at jeg kan rigge babord rigg bedre enn jeg kan per dags dato. Er på vei i posten. Blir Normark DeLuxe pga pris kontra Scotty Striker.

6. Få Vidar til å stikke innom å koble plotter opp mot autopilot.Kommer nok mere på denne listen utover, men dette er i allefall litt av den en har planer om å få tak i løpet av høsten/vinteren. Listen er ikke kronologisk oppført og ting vil nok komme litt etter litt. Ikke brått sikkert alt kommer på plass heller, men er lov å ha en liten ønskeliste

Ingen kommentarer: